Tekstadvies

Wie schrijft die blijft. Enzodus helpt veel bedrijven en organisaties met teksten. Teksten die zich richten op de lezer. Teksten die behapbaar en helder zijn. Teksten die passen bij de identiteit en het imago van het bedrijf of de organisatie. We adviseren met ZieZoDus Tekstadvies over teksten, maar veelal schrijven we ze zelf. Immers, schrijven is een vak en dat zou je niet aan Jan en alleman moeten overlaten. We verplaatsen ons in het bedrijf of de organisatie, de doelen, de doelgroepen en passen de ‘tone of voice’ daarop aan. Uiteraard in nauw overleg met de opdrachtgever.

Zo schrijven we teksten voor websites, bijvoorbeeld die voor de Captains’ Club van het ss Rotterdam en die voor de website van een Huisartsenpraktijk. We schrijven brochures, zoals: Building the KV7. Interviews: voorbeeld 1 en voorbeeld 2. Nieuwsbrieven als nieuwSafire.

Verder schrijven we uiteenlopende teksten voor interne en externe communicatie als (hand)boeken, jaarverslagen, rapporten, verslagen, visiedocumenten … Voor de vormgeving van onze teksten werken we nauw samen met de vormgevers van Creativiteiten Ronald, Bram en Timia. Behalve naaste buur zijn ze iedere keer weer verrassend goed in staat om een ontwerp te bedenken dat naadloos aansluit op de behoeften, wensen en uitingen van de opdrachtgever. Hun ontwerpen strekken van logo’s, nieuwsbrieven, boeken tot zelfs het uitgevoerde ontwerp voor de parkeergarage van het ministerie van Financiën. Een echte aanrader die gasten! Hieronder enkele voorbeelden.

safire-garage

schermafbeelding-2016-11-14-om-16-00-45Cover-160x240.indd

enduszo